قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۱۰/۰۲ - ۱۷:۲۰
امیر پوردستان:

مرزهای غربی امن است/ گروه‌های تروریستی و تکفیری توانایی انجام هیچ تحرکی را ندارند

فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: با توجه به اشراف اطلاعاتی که آنسوی مرزها داریم، هیچ‌گونه نگرانی نیست و مرزهای غربی امن است.

مرزهای غربی امن است/ گروه‌های تروریستی و تکفیری توانایی انجام هیچ تحرکی را ندارند

به گزارش سراج24، باشگه خبرنگاران جوان نوشت؛امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش درحاشیه مراسم افتتاح بخش‌های مختلف بیمارستان خانواده ارتش با اشاره به اینکه خدمت رسانی در بخش درمانی وظیفه نزاجا بوده، عنوان داشت: این بیمارستان از روز افتتاح کار خود را به صورت رسمی آغاز کرده و از اواسط دیماه آماده خدمت‌رسانی است.

وی درباره امنیت مرزهای غربی اظهار داشت: امنیت مرزهای غربی برعهده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران بوده و با اشراف اطلاعاتی که آنسوی مرزها وجود دارد، جای هیچ‌گونه نرگانی نیست
 
وی در پاسخ به سوال دیگری درباره تحرکات گروه‌های تروریستی و تکفیری و گروهک تروریستی پ.ک.ک یادآور شد: مرزهای غربی امن است و جای هیچ‌گونه تحرکی برای گروه‌های تروریستی و تکفیری وجود ندارد.

فرمانده نزاجا درباره خرید تانک t90 نیز گفت: خرید تانک t90 در دستور کار قرار دارد و جلساتی در این باره با ستاد کل نیروهای مسلح داشتیم و نتیجه آن در آینده اعلام می‌شود.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••